Press "Enter" to skip to content

2 Comments

 1. Phille Phille juni 20, 2018

  Är inte särskilt insatt i Starbreeze, men när man ökar omsättningen med 92% jämfört mot föregående år så verkar det ju däremot vara något att titta närmare på. Starbreeze ser ut att ha visat negativt resultat de senaste två åren, något som åtminstone i dagsläget ser ut att bero på av- och nedskrivningar, även en anledning till att man frontar resultatet i EBITDA.

  M5an, jag tror det går ganska bra att tillverka spel med skitgrafik och ändå tjäna riktigt bra med pengar. Efter en kort titt på Starbreeze så tycker jag att det ser ut som om dom är inne i en intressant fas, med förmodligen ett rekordår framför sig. Att kursen halverats de senaste två åren borde ju innebära ett köpläge.
  0  0
 2. m5an m5an juni 15, 2018

  Nu ska jag inte vara den som är den, jag är själv ingen gamer men jag måste bara kommentera det stora kursraset i Starbreeze. Efter att dom släpper nya in-game trailern för nya walking dead spelet på E3 mässan så rasar kursen över 40% på några dagar och det är en bra kursslakt. STAR har varit i fritt fall senaste 2 åren även om en liten återhämtning har skett senaste halvåret. När jag läser kommentarer på Youtube, Avanza och andra nätforum som Reddit osv så märker jag att många spelare klagar på bristfälliga och rent utsagt dåliga spelgrafiken.

  Zombies borde se snyggare ut och bete sig mer realiatiskt när dom är i ”Hord” är väl ett genomgående tema. Vet inte hur realistiskt zombies är men ni fattar vad jag menar. Det är lite därför jag har svårt för bolag som utvecklar spel till unga människor, ja själv har svårt att värdera Starbreeze, G5 mfl av den här anledningen men samtidigt lockar det lite med de stora uppgångarna senaste 5 åren. Jag håller mig utanför bara för att jag inte kan sätta ett pris och då tycker jag personligen att det påminner om Bitcoin eller någon annan spekulationsdriven uppgång.
  0  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.